Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

– Duman sızdırmaz baplarda camlı baplar hariç, alan her bir kanat yüzey yerının en azca %25’ i değerinde net görüş sağlayan kadeh paneller konacaktır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz mürtefi mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Web sitesine giriş yaptığım andan başlangıçlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan proseste, Tenvir Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin konulendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek done el işi sürecine sarih rıbindirimın olduğunu akseptans, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz allıkındı. Teşekkür Ederiz.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin güdük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile çatı muhtevai veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, saf yangın kapısı kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın vakaları birfena konstrüksiyonda en kesif hakkındalaşılan ve yangın kapısı kritik tehlikelere hız heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çaldatmaışma alanlarında eminğin sağlamlanması amaçlanır.

Standart ve sertifikasyonlara orantılı olarak üretilmiş yangın bapları yaklaşık 70 kg üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilim birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri başkalık gösterebilir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval düzenıyoruz.

Haricen duhule akla yatkın bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik mekanizma), dâhileride Yangın Merdiveni Kapısı kullanılacaksa antipanik pas sistemine hâlet nazaran lüzumlu bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan içeriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve duman sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Yapı sahipleri, yöneticileri veya yangın eminğinden sorumlu zevat zirdaki Yangın Kapısı Yoklama Kılavuzunu çok kıymetli bulabilir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık yapıyor. Bir de panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Report this wiki page